Di Luca pentru un sezon la Katusha

Ciclism - Cluburi / Autor: Drago┼č Zaharia / Data: 10 Ian. 2011
Foto bicycle.net

Conform cyclingnews.com, fostul câ┼čtig─âtor al Turului Italiei a semnat un contract pentru acest sezon cu ru┼čii de la Katusha, îns─â rutierul italian nu va primi nici un ban pentru evolu┼úiile sale din acest sezon.

Principalul obiectiv va fi Turul Spaniei, unde va fi liderul echipei din Rusia. Ciclistul în vârst─â de 35 de ani a fost suspendat în 2009, în timp ce evolua pentru echipa LPR Brakes-Ballan, dup─â un test pozitiv în Giro, unde se luptase pentru victorie cu Denis Menchov pân─â în ultima etap─â.

Danilo Di Luca are în palmares, pe lâng─â victoria din Turul Italiei 2007, 2 victorii de etap─â în Vuelta, dar ┼či victorii în marile clasice Giro di Lombardia (2001), Flèche Wallonne ┼či Amstel Gold Race (2005), Liège–Bastogne–Liège  (2007).

 

 

Galerie imagini

Foto bicycle.net

Articole din aceeasi categorie

Ciclism / Cluburi / 01 Dec. 2010

Fabian Cancellara a semnat cu echipa fraţilor Schleck

Fabian Cancellara

Elve┼úianul Fabian Cancellara a confirmat oficial faptul c─â s-a al─âturat echipei fra┼úilor Schleck, cu ocazia unei festivit─â┼úi la Bruxelles, în care i-a fost decernat titlul de ciclistul anului de c─âtre presa de specialitate. Este cea de-a patra echip─â din cariera lui Cancellara, dup─â Mapei, Fassa Bortolo ┼či Saxo Bank.

Pag. 2 din 2 | 2 art./pag. | Total 3 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole