Bundesliga - Avancronica etapei a XIX-a

Fotbal - Germania / Autor: Lucian Botezatu / Data: 21 Ian. 2011

Etapa a XIX-a va fi deschis─â de meciul de pe Imtech Arena, unde Hamburg SV va primi vizita lui Eintracht Frankfurt într-un duel de ┼čase puncte, cele dou─â combatante fiind angrenate în lupta pentru un loc european, desp─âr┼úite fiind înaintea acestui meci de numai un punct.

Liderul Borussia Dortmund ┼či coda┼ča Stuttgart vor oferi un meci pe cinste s─âmb─ât─â pe Signal Iduna Park, duel în care ambele vor c─âuta victoria, gazdele în tentativa de a men┼úine distan┼úa fa┼ú─â de locul doi sau chiar s─â o m─âreasc─â în timp ce ┼čvabii lui Labbadia trebuie s─â înving─â neap─ârat pentru a putea p─âr─âsi subsolul clasamentului.

F─âr─â Ribery, accidentat la Wolfsburg în etapa precedent─â, Bayern Munchen  are de luat o revan┼č─â în fa┼úa fanilor dup─â ultimul rezultat, dar ┼či dup─â parcursul slab din acest sezon, duelul cu Kaiserslautern, o nou-promovat─â, fiind ocazia perfect─â pentru bavarezi de demonstra c─â sunt în continuare echipa fanion a Germaniei, dar ┼či actuala de┼úin─âtoare a salatierei de argint.

Un alt derby, de conjunctur─â de aceast─â dat─â, va avea loc la Hannover unde surprinz─âtoarea echip─â a lui Slomka, clasat─â pe doi înaintea etapei a XIX-a, va primi pe AWD Arena vizita forma┼úiei condus─â de pe banc─â de Felix Magath, Schalke 04, „minerii” având de recuperat punctele pierdute etapa trecut─â acas─â cu Hamaburg SV, o înfrângere putând scoate forma┼úia din Gelsenkirchen din lupta pentru cupele europene.

Tot sâmb─ât─â vor avea loc alte trei meciuri la fel de interesante: Mainz – Wolfsburg, Freiburg – Nurnberg ┼či FC Koln – Werder Bremen.

Ziua de duminic─â va începe cu disputa de la Monchengladbach, unde lanterna ro┼čie, Borussia, d─â piept cu Leverkusen, un duel ce se anun┼ú─â electrizant, gazdele venind dup─â victoria de la Nurnberg, în timp ce Bayer vine dup─â înfrângerea ustur─âtoare cu Dortmund, ceea ce face ca „farmaci┼čtii” s─â dea totul pentru o victorie care s─â-i men┼úin─â în plasa locurilor frunta┼če.

Epilogul etapei se va juca între Hoffenheim ┼či St. Pauli, un duel aprig în care ambele forma┼úii vor viza cele trei puncte, gazdele pentru a nu pierde contactul cu locurile europene în timp ce echipa din Hamburg are nevoie de punct sau puncte ca de aer, echipa lui Stanislawski fiind pe locul 16.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 14 Feb. 2011

Bundesliga - Cronica etapei a XXII-a

Foto www.hannover96.de

Dup─â o victorie spectaculoas─â ob┼úinut─â etapa trecut─â la Monchengladbach, Stuutgart a suferit o înfrângere dureroas─â acas─â, a 13-a din acest sezon. Bavarezii au început tare meciul ┼či au condus cu 2-0 dup─â numai 30 de minute, apoi Funk a marcat un gol norocos pentru...

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 11 Feb. 2011

Bundesliga - Avancronica etapei a XXII-a

Etapa cu num─ârul XXII din Germania nu mai începe vineri, a┼ča cum ne-am obi┼čnuit, ci s─âmb─ât─â, zi în care se vor disputa 7 meciuri, ┼či va continua duminic─â cu ultimele dou─â partide ale rundei. Bayern Munchen ┼či Hoffenheim se întâlnesc pe Allianz Arena...

Pag. 4 din 13 | 2 art./pag. | Total 25 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole