Dinamo Bucureşti – CSU Aurel Vlaicu Arad 17-14

Rugby - Campionat / Data: 13 Sep. 2010
Foto: www.mediafax.ro

 

Dinamo Bucureşti a învins CSU Aurel Vlaicu din Arad cu 17-14 în play-off-ul Diviziei Naţionale de rugby şi şi-a asigurat locul al patrulea al clasamentului şi, totodată, biletele pentru semifinale, acolo unde va da piept în deplasare cu campioana CSM Ştiinţa Baia Mare. Miza partidei şi-a spus cuvântul, meciul fiind marcat de durităţi, soldate cu eliminarea temporară a lui Valentin Roşu, de la arădeni. Dinamo a avut un început mai bun, conducând chiar şi cu 14-0, diferenţă care nu a mai putut fi surmontată de adversari. Chiar dacă repriza a doua a aparţinut arădenilor, aceştia nu au putut obţine mai mult decât o palidă consolare, prilejuită de marcarea celor două eseuri (Alexandru Ţăruş şi Cătălin Beca), ambele transformate de Calafeteanu. Pentru dinamovişti, punctele au fost aduse de Tamba (eseu) şi Bărbuliceanu (4 lovituri de pedeapsă).  În urma acestei victorii, Dinamo acumulează 53 de puncte, distanţându-se decisiv la 12 puncte de echipa de pe locul 5, CSU Aurel Vlaicu Arad.

 

Galerie imagini

Foto: www.mediafax.ro

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Campionat / 25 Sep. 2010

Dinamo, în semifinale la Baia Mare

Dinamo Bucureşti îşi va juca astăzi şansele de a intra în finala Diviziei Naţionale de rugby împotriva campioanei en titre CSM Ştiinţa Baia Mare. Meciul va avea loc de la orele 11.00 pe terenul campioanei, care a terminat pe primul loc play-off-ul Diviziei Naţionale, în timp ce Dinamo a reuşit in extremis să prindă ultima poziţie calificantă în această fază, poziţia a patra.

Rugby / Campionat / 18 Sep. 2010

RCM U de Vest Timişoara – Dinamo 17:10

Foto: ioanababos.wordpress.com

Dinamo a pierdut ultimul meci al play-off-ului Diviziei Naţionale de rugby, 10:17 cu RCM U de Vest Timişoara. A fost un meci fără miză, Dinamo fiind deja calificată în semifinalele campionatului naţional, după victoria din partida cu CSU Aurel Vlaicu Arad, iar Timişoara nemaiputând emite nicio pretenţie pentru îmbunătăţirea locului ocupat.

Pag. 6 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole