Lewis Hamilton, handicap de 5 locuri la Suzuka

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 09 Oct. 2010

Pilotul britanic Lewis Hamilton va fi penalizat cu 5 pozi┼úii pe grila de start a Marelui Premiu al Japoniei, care va avea loc pe circuitul de la Suzuka, în urma deciziei de a schimba cutia de viteze înaintea sesiunii de calific─âri. A fost o m─âsur─â de precau┼úie (┼či o penalizare asumat─â), determinat─â de valorile anormale ale presiunii uleiului.

În clasamentul general, fostul campion mondial ocup─â locul al treilea, cu 182 de puncte, fiind devansat de Mark Webber (202 puncte) ┼či Fernando Alonso (191 puncte).

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 19 Ian. 2011

A început Raliul Monte-Carlo

Prima prob─â a Raliului Monte-Carlo, cel mai ”vechi” din calendarul competi┼úional, a început ast─âzi, la ora local─â 10. Aceasta este prima etap─â a sezonului 2011 din Intercontinental Rally Challenge. Prima edi┼úie a Raliului Monte Carlo a avut loc în 1911.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 15 Noi. 2010

Wales Rally GB - victorie Loeb

Sebastien Loeb a câ┼čtigat Raliul Marii Britanii, dup─â o lupt─â strâns─â cu Petter Solberg. Aceasta este victoria cu num─ârul 62 pentru Loeb, aflat în acela┼či timp la al ┼čaptelea titlu mondial câ┼čtigat. Loeb s-a distan┼úat de Solberg în ultima zi a raliului pân─â la 19.1 secunde.

Pag. 2 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole