Adversari Echipa naţionala. Uruguay - victorie în meci amical

Rugby - Echipa naţională / Data: 17 Oct. 2010

 

Adversara „stejarilor” din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială, reprezentativa Uruguayului, a învins într-o partidă amicală selecţionata Cordobei (Argentina), cu scorul de 21:0. Scorul la pauză a fost 9:0, toate punctele fiind realizate din lovituri de pedeapsă de Matias Arocena. În cea de-a doua parte a întâlnirii Uruguayul a reuşit două eseuri (Germán Albanell şi Leandro Leiva), primul dintre ele tranformat de Arocena.
 
Vă reamintim că echipa naţională de rugby a României, care a participat la toate ediţiile Cupei Mondiale, va disputa o dublă decisivă împotriva Uruguaylui, pentru ultimul loc la ediţia din 2011. Meciul tur este programat pentru data de 13 noiembrie 2010, la Montevideo, returul urmând a avea loc la Bucureşti, două săptămâni mai târziu.
 
În meciul cu selecţionata Cordobei, Uruguayul a folosit următoarea echipă:
Titulari: 1. Alejo Corral, 2. Carlos Arbeloya, 3. Juan Pedro Rombis; 4. Diego Magno, 5. Juan Tabarez; 6. Juan Gaminara, 7. Juan Pablo Horta, 8. Matias Braun; 9. Manuel Martinez, 10. MatiasArocena; 11. Nicolás Martinez, 12. Martín Crossa, 13. Nicolás Morales, 14. Santiago Gortari, 15. Ivo Dugonjic

Rezerve: 16.Eduardo Benitez, 17. Martín Espiga, 18. Alejandro Harley, 19. Nicolas Baldano, 20. Emiliano Caffera, 21. Juan de Freitas, 22. Leandro Leiva, 23. Germain Albanell

Antrenori: Camardon Gonzalo, Gonzalo Amaya, Bruno Grunwaldt, Sebastian Piñeyrua
 
Sursa: www.frr.ro, www.uru.org

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Echipa naţională / 13 Noi. 2010

Uruguay - România 21:21

Foto onlinesport.ro

România păstrează prima şansă pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011, din Noua Zeelandă, după ce a remizat în deplasare cu selecţionata Uruguayului, scor 21:21. Meciul retur va avea loc pe 27 noiembrie 2010, la Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

Rugby / Echipa naţională / 12 Noi. 2010

XV pentru România

Staff-ul tehnic al echipei naţionale a făcut publică lista jucătorilor care vor evolua sâmbătă contra Uruguayului in Recalificarile pentru Cupa Mondiala. România va avea pe foaia de rezerve nu mai puţin de cinci jucători de înaintare. Echipa va fi condusă în teren de Sorin Socol.

Pag. 2 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole