Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la volei masculin

Volei masculin - Cupa României / Data: 18 Oct. 2010
Foto www.csdinamo.eu

Dinamo Bucureşti este noua deţinătoare a Cupei României, după ce a învins astăzi în finala turneului de la Baia Mare formaţia  Tomis Constanţa cu scorul de 3:0 (25:14, 25:22, 25:17). Surprinde maniera categorică în care Dinamo a cucerit trofeul, eliminând în semifinale campioana Remat Zalău iar în finală câştigătoarea ultimelor 6 ediţii ale Cupei, Tomis Constanţa, cu un scor mai mult decât grăitor. Este cea de-a 11 Cupă a României din vitrina clubului Dinamo, care se alătură unui palmares de excepţie care mai conţine 19 titluri de campioni, 3 Cupe ale Campionilor Europeni şi o Cupă a Cupelor.

Clubul Dinamo traversează o perioadă excelentă, după acest trofeu oarecum neaşteptat urmând participarea echipei feminine în competiţia supremă intercluburi – Liga Campionilor, deşi dinamovistele nu au câştigat competiţia internă (beneficiind de desfiinţarea supercampioanei Metal Galaţi, indiscutabil cea mai valoroasă echipă din România ultimului deceniu).

 

18.10.2010 Baia Mare Finala Cupei României la volei masculin 2010/2011

Dinamo Bucureşti - Tomis Constanţa 3:0 (25:14, 25:22, 25:17)

Dinamo Bucureşti: Despotovski, Purice, Harbuz, Todorovic, Mureşan, Şoloc şi Ilie (libero). Antrenori: Dan Rădulescu şi Cristache Catană.

Tomis Constanţa: Lescov, Chiţigoi, Merkushev, Bahov, Began, Macovei şi Plotczyer (libero). Au mai jucat: Ditlevsen, Mihăilă şi Janosik. Antrenori: Viktor Sidelnikov şi Răzvan Parpală.

 

Galerie imagini

Foto www.csdinamo.eu

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Cupa României / 16 Oct. 2010

Rezultatele sferturilor de finală ale Cupei României

Sâmbătă, 16.10.2010, la Baia Mare au avut loc meciurile contând pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României la volei masculin. Dinamo a avut mari emoţii în partida cu echipa locală, Ştiinţa Explorări Baia Mare, câştigând în cele din urmă cu 3:2 după ce băimărenii au condus cu 2:1. În semifinale, dinamoviştii vor avea o misiune mult mai dificilă, urmând să dea piept cu campioana Remat.

Volei masculin / Cupa României / 15 Oct. 2010

Rezultatele primei faze: U Cluj, VCM Piatra Neamţ şi Explorări Baia Mare - calificate în sferturi, Steaua eliminată

Vineri, 15.10.2010, au fost programate meciurile din prima fază a Cupei României la volei masculin, la care au participat echipele din Divizia A1, cu excepţia primelor patru clasate.

Pag. 2 din 2 | 2 art./pag. | Total 4 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole