Lipsiţi de şansă. Universitatea Craiova - FC Vaslui 0:1

Fotbal - Liga I / Autor: Szàkacs Eduard / Data: 25 Oct. 2010
Foto www.fcuniversitatea-craiova.ro

Sâmbătă seara, în Craiova, peste 25.000 de suflete au venit pe stadionul “Ion Oblemenco”, ca în vremurile de glorie, pentru a asista la o nouă victorie a favoriţilor. Într-o atmosferă senzaţională meciul începe cu o uşoară dominare din partea vasluienilor. Fazele cele mai notabile din prima repriză sunt cartonaşele galbene primite de Dorel Stoica, în minutul 16, Prepeliţă în minutul 18, iar de la oaspeţi Burdujan, în minutul 20.
Jocul este destul de fragmentat de faulturile comise de o parte şi de alta. Din păcate pentru suporterii craioveni, în minutul 41 Bello scapă către poarta lui Stanca şi deschide scorul pentru Vaslui. Prima repriză se termină cu un cartonaş galben luat de marcatorul singurului gol, Bello.
A doua repriză începe cu o dominare totală şi clară a gazdelor, doar că lipsa golului face ca tabela să rămână favorabila oaspeţilor. În minutul 60 Genchev vede un cartonaş galben la un fault asupra lui Prepeliţă. Peste 6 minute Dorel Stoica ia la ţintă bara transversală. Meciul continuă în aceeasi notă de dominare, vasluienii nemaicontând în atac. În minutele 88 si 89 văd galben Bărboianu de la gazde , respectiv Bălace de la oaspeţi, pentru ca în ultimul minut al meciului Dina să obţină o lovitură de la 11 m. Din păcate pentru olteni, penalty-ul este executat foarte slab de către Prepeliţă, iar portarul Kuciak salvează buturile moldovenilor şi aduce Vasluiului a doua victorie în era Hizo.
La finalul partidei cei 25.000 de suporteri ai Universităţii au aplaudat frenetic echipa, lucru rar întalnit la o înfrângere acasă. Neşansa, dar poate şi neputinţa atacanţilor Craiovei au făcut ca acest meci să întrerupă şirul de victorii.


Universitatea Craiova – FC Vaslui 0-1 (0-1)
Marcatori: Bello ‘41
Cartonaşe galbene: Stoica ’16,Prepeliţă ’18, Bărboianu ‘88/ Burdujan ’20, Bello ‘ 43, Genchev ’60, Milanov ’73, Bălace ‘89
Universitatea Craiova: Stanca - Dănănae, Ciucă, Bărboianu, Stoica, Wobay (Firţulescu ’83),Prepeliţă, Gargorov, Dina, Piţurcă (M.Costea ’79)
Antrenor: Victor Piţurcă
FC Vaslui: Kuciak – Milanov, Papp, Cânu, Bălace, Sânmărtean (Rivas ’65),Ghencev, Wesley, Burdujan,  Bello (Costin ‘ 87), Adailton (Pancu ’75)
Antrenor: Viorel Hizo

 

Galerie imagini

Foto www.fcuniversitatea-craiova.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 05 Dec. 2010

Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc 1:0. Trei puncte şi cam atât...

Foto www.otelul-galati.ro

Oţelul Galaţi a obţinut 3 puncte norocoase, însă de-a dreptul de aur, dacă le coroborăm cu egalul Timişoarei la Bistriţa. Echipa dunăreană se distanţează la 5 puncte în fruntea clasamentului (39 faţă de 34 ale bănăţenilor), cu 16 etape rămase până la finalul campionatului...

Fotbal / Liga I / 05 Dec. 2010

Dinamo - Astra 2:2 (0:2). Un nou pas greşit pentru Ioan Andone

Foto fcdinamo.ro

Dinamo nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu cu Astra Ploieşti, după un scenariu care tinde să devină clasic în Ştefan cel Mare. Este a treia remiză consecutivă acasă a echipei pregătite de Ioan Andone, care rămâne pe locul 6 în clasament, cu şanse foarte reduse la titlu.

Pag. 2 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole