Clijsters, dup─â 7 ani

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / Data: 01 Noi. 2010

Kim Clijsters s-a impus pentru a treia oar─â la Turneul Campioanelor, dup─â o final─â câ┼čtigat─â în 3 seturi (6-3,5-7,6-3) contra num─ârului 1 WTA, Caroline Wozniacki.
 

Cu acest succes, ad─âugat celor din 2002 ┼či 2003, când turneul se desf─â┼čura la Los Angeles, Kim devine cea mai titrat─â juc─âtoare înc─â în activitate, în palmaresul Mastersului WTA.

Duelul genera┼úiilor p─ârea sortit unui deznod─âmânt rapid ┼či f─âr─â suspans, la scorul de 6-3, 4-1 în favoarea belgiencei, dar Caroline a revenit de nic─âieri ┼či a câ┼čtigat 7 din urm─âtoarele 8 gameuri, profitând ┼či de o stare de nervozitate nea┼čteptat─â a campioanei de la US Open.

Odat─â ie┼čit─â din aceast─â spiral─â negativ─â, Kim a pus din nou st─âpânire pe meci, distan┼úându-se decisiv în al ┼časelea game al setului final.

Kim ob┼úine o victorie meritat─â ┼či demonstreaz─â, o dat─â în plus, c─â atunci când e în dispozi┼úie de joc, se poate impune în fa┼úa oricui. Chiar ┼či a num─ârului 1 mondial.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 22 Noi. 2010

Djokovic, fără emoţii

Dup─â Murray ┼či Federer în prima zi, a venit rândul lui Novak Djokovic s─â-┼či marcheze intrarea în turneu cu o victorie clar─â, 6-3, 6-3 împotriva lui Tomas Berdych. Aproape de finalul unui sezon mai degrab─â modest pentru nivelul s─âu obi┼čnuit (doar dou─â titluri din patru finale, în compara┼úie cu cele cinci din zece de anul trecut)

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 22 Noi. 2010

Murray ┼či Federer, ├«n control

Andy Murray nu a ratat debutul la Turneul Campionilor de la Londra; sco┼úianul l-a învins într-o manier─â conving─âtoare pe Robin Soderling, 6-2,6-4 într-o or─â ┼či 20 de minute. Prin jocul s─âu inteligent de contr─â, bazat pe o ap─ârare f─âr─â bre┼č─â ┼či o varia┼úie constant─â a loviturilor în timpul unui punct...

Pag. 2 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole