Sorţi favorabili Oltchimului, ghinion pentru echipele din Brăila şi Constanţa

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 23 Noi. 2010
Oltchim Ramnicu Valcea
Foto mysport.ro

Campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a avut şansă la tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, fiind repartizată în Grupa principală 1, alături de Buducnost Podgorica (Muntenegru), Krim Ljubliana (Slovenia) şi Itxako Reyno de Navarra (Spania).  Din cealaltă grupă fac parte Larvik (Norvegia),  Gyory Audi Eto (Ungaria), Dinamo Volgograd (Rusia) şi HC Leipzig (Germania).

În prima etapă, Oltchim va întâlni pe teren propriu formaţia muntegreană Buducnost Podgorica, întărită cu Bojana Popovic. Buducnost este singura echipă care a obţinut maxim de victorii în grupe, deşi a evoluat într-o companie extrem de selectă – deţinătoarea trofeului, Viborg, Dinamo Volgograd şi IK Savehof.

Tomis Constanţa va avea o misiune aproape imposibilă, urmând să întâlnească în turul 4 al Cupei Cupelor formaţia rusă Rostov pe Don. Rusoaicele se află pe locul al doilea în competiţia internă, luptându-se de la egal la egal cu forţe ale handbalului european şi mondial precum Lada Togliatti, Zvezda Zvenigorod şi Dinamo Volgograd.

Singura reprezentantă a României rămasă în cursă în Cupa EHF, HC Dunărea Brăila, a avut de asemenea parte de ghinion, urmând să întâlnească în turul 4 o formaţie din Danemarca – Team Ejsberg. Prima manşă va avea loc la malul Dunării, echipa brăileană plecând, ca şi Tomis Constanţa, cu a doua şansă. Ca o curiozitate, VfL Oldenburg, care în turul 3 a eliminat pe U Jolidon Cluj, o va întâlni pe RK Zajecar, care a lăsat acsă în turul precedent formaţia pregătită de Gheorghe Tadici, HC Zalău.

 

 

Galerie imagini

Oltchim Ramnicu Valcea
Foto mysport.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 18 Noi. 2010

HCM Constanţa - victorie dramatică în Liga Campionilor

Alexandru Sabou
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a obţinut cea de-a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor, 29-28 (16-13) pe teren propriu contra vicecampioanei Rusiei, HC St. Petersburg, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a competiţiei. Golul victoriei a fost marcat de Sabou în ultimele secunde ale meciului

Handbal masculin / Competiţii europene / 14 Oct. 2010

HCM Constanţa - Bosna Sarajevo 26:25. Prima victorie din acest sezon în Liga Campionilor pentru constănţeni

Laurentiu Toma

HCM Constanţa a obţinut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 26:25 (16:12) după un meci de infarct cu HC Bosna Sarajevo, şi în tabăra dobrogenilor au renăscut speranţele că vor repeta parcursul de sezonul trecut, când au reuşit să iasă din grupe.

Pag. 4 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole