HCM Constanţa - eşec la malul Mării Baltice

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 25 Noi. 2010
Foto constantahcm.ro

Campioana României, HCM Constanţa, a pierdut meciul retur contra formaţiei Sankt Petersburg, cu scorul de 26:29, şi şi-a compromis în bună măsură şansele de a accede în faza următoare a Ligii Campionilor.  Meciul a contat pentru grupa D a competiţiei, din care mai fac parte Bosna Sarajevo, Ciudad Real, Flensburg şi Croaţia Zagreb.

HCM Constanţa ocupă locul al cincilea, cu 4 puncte, la fel ca Sankt Petersburg, însă ruşii au avantajul rezultatelor directe (la Constanţa au pierdut la un singur gol diferenţă), în condiţiile în care doar primele patru clasate obţin calificarea în faza următoare.

Formaţia de pe litoralul Mării Negre a început foarte bine partida, conducând cu 2:0 şi 5:3, însă finalul primei reprize i-a găsit pe ruşi în avantaj (14:13). În partea secundă scenariul a fost identic, „marinarii” conducând cu 3 goluri, însă nereuşind să îşi conserve avantajul şi pierzând la o diferenţă nemeritată pe final (26:29).

Pentru a îşi egala cea mai bună performanţă în Liga Campionilor (calificarea din grupe), constănţenii trebuie să obţină rezultate mai bune decât formaţia rusă, misiune extrem de dificilă având în vedere că elevii lui Eden Hairi şi Alexandru Buligan vor juca contra ultimei clasate, Bosna Sarajevo, în deplasare, în meciurile contra primelor 3 clasate şansele de a obţine puncte fiind minime.

HCM Constanţa: Popescu, Stănescu - portari; Csepreghi 5 goluri, Angelovski , Toma şi Sadoveac  4, Stavrositu, Onyejekwe şi Schuch 2, Băiceanu, Adzic şi Mureşan  1, Sabou, Buricea. Antrenori:  Eden Hairi şi Alexandru Buligan.

Sankt  Petersburg: Kostygov - portar; Shindin 10 goluri, Pronin şi Mukhin 4, Chezlov 3, Nasyrov, Pyshkin şi Vyshnevskyy 2, Ostroushko şi Polyakov 1, Lyashenko.

 

 

Galerie imagini

Foto constantahcm.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 28 Noi. 2010

UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău continuă drumul european, Steaua - ca şi eliminată

UCM Resita
Foto ucmsport.com

UCM Reşiţa a obţinut o calificare dramatică în turul al patrulea al Cupei Cupelor, după ce a pierdut manşa retur cu Wisla Plock, în deplasare, la 3 goluri diferenţă (23-26). În meciul tur, reşiţenii se impuseseră cu 34-30.

Handbal masculin / Competiţii europene / 25 Noi. 2010

HCM Constanţa - eşec la malul Mării Baltice

Foto constantahcm.ro

Campioana României, HCM Constanţa, a pierdut meciul retur contra formaţiei Sankt Petersburg, cu scorul de 26:29, şi şi-a compromis în bună măsură şansele de a accede în faza următoare a Ligii Campionilor. Meciul a contat pentru grupa D a competiţiei

Pag. 2 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole