UCM Reşiţa - Budivelnik, în turul 4 al Cupei Cupelor. Ştiinţa Bacău - adversar din Muntenegru

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 30 Noi. 2010
UCM Resita
Foto ucmsport.com

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge la handbal masculin.

Deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia ucraineană HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ţării vecine. În turul precedent ucrainenii au eliminat fără drept de apel formaţia croată R.K. "Kastela Adriachem", în timp ce UCM Reşiţa a trecut foarte greu, la un singur gol, de polonezii de la Wisla Plock. Meciul tur va avea loc în Ucraina, în 19/20.02.2011.

Ştiinţa Bacău va întâlni formaţia muntenegreană HC Rudar, ocupanta locului 6 în campionatul intern, care în turul precedent a eliminat o altă formaţie din Muntenegru, HC Budvanska Riviera. Echipa băcăuană a obţinut în turul al treilea o dublă victorie contra belgienilor de la Initia Hasselt, 33-25 şi 31-29. Ca şi în cazul lui UCM Reşiţa, formaţia din Bacău a fost avantajată de tragerea la sorţi, urmând să joace prima manşă în deplasare, în februarie 2011 (19/20).

 

Galerie imagini

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 18 Noi. 2010

HCM Constanţa - victorie dramatică în Liga Campionilor

Alexandru Sabou
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a obţinut cea de-a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor, 29-28 (16-13) pe teren propriu contra vicecampioanei Rusiei, HC St. Petersburg, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a competiţiei. Golul victoriei a fost marcat de Sabou în ultimele secunde ale meciului

Handbal masculin / Competiţii europene / 14 Oct. 2010

HCM Constanţa - Bosna Sarajevo 26:25. Prima victorie din acest sezon în Liga Campionilor pentru constănţeni

Laurentiu Toma

HCM Constanţa a obţinut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 26:25 (16:12) după un meci de infarct cu HC Bosna Sarajevo, şi în tabăra dobrogenilor au renăscut speranţele că vor repeta parcursul de sezonul trecut, când au reuşit să iasă din grupe.

Pag. 4 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole