HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 03 Dec. 2010

HCM ConstanÅ£a a făcut un nou pas greşit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra formaÅ£iei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndepărtează astfel tot mai mult de obiectivul clasării în primele 4 din grupă, ceea ce ar echivala cu accederea în faza următoare a competiÅ£iei.

Înlocuirea pe banca tehnică a lui Eden Hairi cu Ion Crăciun nu a avut efectul scontat, formaÅ£ia germană conducând pe toată durata partidei la cel puÅ£in 2-3 goluri şi adjudecându-şi fără drept de apel un meci care ar fi putut însemna relansarea marinarilor. Ion Crăciun este al treilea antrenor din acest sezon al constănÅ£enilor, care nu reuşesc să se regăsească în Liga Campionilor, însă au probleme serioase şi în campionat, având de recuperat puncte importante faţă de HC Odorhei şi UCM ReşiÅ£a.

HCM rămâne cu o zestre de doar  4 puncte şi are nevoie de un miracol în ultimele 3 partide cu CroaÅ£ia Zagreb, Bosna Sarajevo şi  Renovalia Ciudad Real, coroborat cu evoluÅ£ii slabe ale ruşilor de la Sankt Petersburg, pentru a mai spera la locul al patrulea. În acest moment, HCM ConstanÅ£a ocupă locul al cincilea, la egalitate de puncte cu formaÅ£ia rusă, care are însă un meci mai puÅ£in disputat şi avantajul meciurilor directe.

HCM ConstanÅ£a: Stavrositu - 6 goluri, Mureşan, Angelovski, Toma, Csepreghi, Schuch şi Sadoveac - câte 3, Buricea şi Riganas - câte 2, Sabou - unul.

SG Flensburg Handewitt: Eggert 8 goluri, Carlen 7, Heinl 5, Fahlgren şi Hansen câte 3, Boesen şi Mogensen câte 2, Mocsay şi Szilagyi câte unul.
 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 18 Noi. 2010

HCM Constanţa - victorie dramatică în Liga Campionilor

Alexandru Sabou
Foto constantahcm.ro

HCM ConstanÅ£a a obÅ£inut cea de-a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor, 29-28 (16-13) pe teren propriu contra vicecampioanei Rusiei, HC St. Petersburg, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a competiÅ£iei. Golul victoriei a fost marcat de Sabou în ultimele secunde ale meciului

Handbal masculin / Competiţii europene / 14 Oct. 2010

HCM Constanţa - Bosna Sarajevo 26:25. Prima victorie din acest sezon în Liga Campionilor pentru constănţeni

Laurentiu Toma

HCM ConstanÅ£a a obÅ£inut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 26:25 (16:12) după un meci de infarct cu HC Bosna Sarajevo, şi în tabăra dobrogenilor au renăscut speranÅ£ele că vor repeta parcursul de sezonul trecut, când au reuşit să iasă din grupe.

Pag. 4 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole