Fotbal Germania

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 03 Dec. 2010

Bundesliga - Avancronica etapei a XV-a

Borussia Dortmund

Deschiderea etapei va avea loc la Hamburg, unde nou-promovatele St. Pauli şi Kaiserslautern se întâlnesc într-un meci al supravieţuirii, ambele echipe având ca obiectiv menţinerea în prima ligă germană.

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 28 Noi. 2010

Bundesliga - Cronica etapei a XIV-a

Foto fcbayern.telekom.de

Etapa cu numărul XIV a fost una bună pentru favorite, Dortmund, Bayern Munchen, Hamburg, Werder Bremen şi Mainz reuşind victorii categorice în faţa unor echipe mai slab cotate care se luptă la retrogradare.

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 25 Noi. 2010

Bundesliga - Avancronica etapei a XIV-a

Foto fcbayern.telekom.de

Imprevizibilul a fost cuvântul de ordine în acest tur de campionat în Bundesliga, iar etapa cu numărul XIV se anunţă cel puţin la fel de furtunoasă ca precedentele. În fruntea clasamentului Borussia Dortmund pare de neoprit, în timp ce în subsol...

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 22 Noi. 2010

Bundesliga - cronica etapei a XIII-a

Borussia Dortmund
Foto bvb.de

Etapa cu numărul XIII din Bundesliga nu a oferit multe schimbări în clasament, Dortmund păstrând avansul de şapte puncte în fruntea clasamentului, în timp ce Borussia Monchengladbach, FC Koln şi VfB Stuttgart se zbat în continuare în „zona nisipurilor mişcătoare”.

Fotbal / Germania / Autor: Lucian Botezatu / 19 Noi. 2010

Bundesliga - Avancronica etapei a XIII-a

Capul de afiş al etapei a XIII-a este ţinut de duelul dintre Bayer Leverkusen şi Bayern Munchen. La bavarezi lucrurile par să se îndrepte după victoria obţinută etapa trecută cu Nurnberg (3-0), cele trei puncte săltând echipa lui Van Gaal până pe poziţia a 6-a, cea mai înaltă din această stagiune.

Pag. 2 din 2 | 20 art./pag. | Total 25 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole