Victorie de consolare. România - Australia 6:2

Hockey - Echipa naţională / Data: 21 Dec. 2010

Na┼úionala Under 20 a României a câ┼čtigat ultima partid─â disputat─â la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) cu reprezentativa Australiei. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Leonard Pascaru (2), Roberto Gliga, Zsombor Molnar, Huba Bors ┼či Imecs Attila, pentru Australia înscriind Wetini ┼či McDowell.

De┼či competi┼úia a fost g─âzduit─â de România, iar suporterii ┼či staff-ul tehnic aveau mari a┼čtept─âri, tricolorii mici nu au reu┼čit s─â ocupe decât locul al patrulea din 6 echipe, cu 6 puncte, din cauza startului dezastruos (3 înfrângeri consecutive, cu Polonia, Ungaria ┼či Coreea de Sud).

Primul loc ┼či promovarea în primul e┼čalon valoric au fost adjudecate de Polonia, care în meciul decisiv a învins Ungaria cu 9:6. China a ocupat ultima pozi┼úie, f─âr─â punct acumulat, ┼či a retrogradat.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Echipa naţională / 14 Noi. 2010

Rom├ónia ┼či-a adjudecat Challenge Cup

Romania - Spania 4-0
Foto http://hochei.ghidbrasov.ro

România a câ┼čtigat Challenge Cup, competi┼úie amical─â desf─â┼čurat─â la Bra┼čov la care au mai participat reprezentativele Croa┼úiei, Serbiei ┼či Spaniei. Dup─â victoriile cu Serbia (2:1) ┼či Croa┼úia (6:1), hochei┼čtii români, preg─âti┼úi de Tom Skinner, au trecut f─âr─â probleme ┼či de Spania, cu 4:0 (0:0, 4:0, 0:0), confirmându-┼či statutul de favori┼úi.

Hockey / Echipa naţională / 13 Noi. 2010

România - Croaţia 6:1, în Challenge Cup

România a învins cu 6:1 Croa┼úia (2:1, 0:0, 4:0), în cel de-al doilea meci din cadrul Challenge Cup, ┼či este foarte aproape de câ┼čtigarea competi┼úiei, dup─â ce în primul ┼či cel mai dificil meci a învins Serbia cu 2:1. În ultima partid─â a turneului, na┼úionala noastr─â, preg─âtit─â de Tom Skinner, va înfrunta echipa Spaniei, care a fost întrecut─â în primul meci de Croa┼úia cu 6:1.

Pag. 3 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole