Victorie de consolare. România - Australia 6:2

Hockey - Echipa naţională / Data: 21 Dec. 2010

Na┼úionala Under 20 a României a câ┼čtigat ultima partid─â disputat─â la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa B, 6:2 (2:1, 2:0, 2:1) cu reprezentativa Australiei. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Leonard Pascaru (2), Roberto Gliga, Zsombor Molnar, Huba Bors ┼či Imecs Attila, pentru Australia înscriind Wetini ┼či McDowell.

De┼či competi┼úia a fost g─âzduit─â de România, iar suporterii ┼či staff-ul tehnic aveau mari a┼čtept─âri, tricolorii mici nu au reu┼čit s─â ocupe decât locul al patrulea din 6 echipe, cu 6 puncte, din cauza startului dezastruos (3 înfrângeri consecutive, cu Polonia, Ungaria ┼či Coreea de Sud).

Primul loc ┼či promovarea în primul e┼čalon valoric au fost adjudecate de Polonia, care în meciul decisiv a învins Ungaria cu 9:6. China a ocupat ultima pozi┼úie, f─âr─â punct acumulat, ┼či a retrogradat.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Echipa naţională / 19 Oct. 2010

Selecţie la echipa naţională de hockey, pentru Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret 2013

Recent, Federa┼úia Român─â de Hochei pe Ghea┼ú─â (FRHG) a finalizat prima etap─â de selec┼úie a hochei┼čtilor avu┼úi în vizor pentru a forma echipa na┼úional─â a României care va participa la Jocurile Olimpice de Iarn─â pentru Tineret din 2013. Din cei 78 de sportivi care au fost monitoriza┼úi în primul cantonament, desf─â┼čurat la Bra┼čov, au mai r─âmas 4o de juc─âtori ┼či ┼čase portari, care au efectuat deja un stagiu de preg─âtire, în aceast─â lun─â, la Miercurea Ciuc.

Pag. 5 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole