Dinamo Bucureşti – CSU Aurel Vlaicu Arad 17-14

Rugby - Campionat / Data: 13 Sep. 2010
Foto: www.mediafax.ro

 

Dinamo Bucureşti a învins CSU Aurel Vlaicu din Arad cu 17-14 în play-off-ul Diviziei Naţionale de rugby şi şi-a asigurat locul al patrulea al clasamentului şi, totodată, biletele pentru semifinale, acolo unde va da piept în deplasare cu campioana CSM Ştiinţa Baia Mare. Miza partidei şi-a spus cuvântul, meciul fiind marcat de durităţi, soldate cu eliminarea temporară a lui Valentin Roşu, de la arădeni. Dinamo a avut un început mai bun, conducând chiar şi cu 14-0, diferenţă care nu a mai putut fi surmontată de adversari. Chiar dacă repriza a doua a aparţinut arădenilor, aceştia nu au putut obţine mai mult decât o palidă consolare, prilejuită de marcarea celor două eseuri (Alexandru Ţăruş şi Cătălin Beca), ambele transformate de Calafeteanu. Pentru dinamovişti, punctele au fost aduse de Tamba (eseu) şi Bărbuliceanu (4 lovituri de pedeapsă).  În urma acestei victorii, Dinamo acumulează 53 de puncte, distanţându-se decisiv la 12 puncte de echipa de pe locul 5, CSU Aurel Vlaicu Arad.

 

Galerie imagini

Foto: www.mediafax.ro

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Campionat / 03 Oct. 2010

CSM Ştiinţa Baia Mare – din nou campioană, Steaua – la a patra finală pierdută consecutiv

CSM Baia Mare, din nou campioană Foto: www.frr.ro

CSM Ştiinţa Baia Mare şi-a apărat titlul cucerit anul trecut, tot împotriva Stelei, după ce şi-a învins vechea rivală cu 28-21, după prelungiri, în finala Diviziei naţionale la rugby. Marele meci a avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti şi a fost precedat de finala pentru locul al treilea, în care RCJ Farul Constanţa a depăşit Dinamo Bucureşti cu 28-19 (14-7).

Rugby / Campionat / 25 Sep. 2010

Universitatea Cluj - calificare în Superliga României

Universitatea Cluj-Napoca a terminat pe locul 2 turneul play-out şi s-a calificat în Superliga României la rugby, competiţie care va înlocui din sezonul viitorul Divizia Naţională şi la care vor mai lua parte echipele bucureştene Steaua, Dinamo şi CSM, Ştiinţa Baia Mare, Farul Constanţa, CSU Aurel Vlaicu Arad şi RCM Universitatea de Vest Timişoara.

Pag. 2 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole