Universitatea Craiova – Rapid Bucureşti 1:1. Cui prodest?

Fotbal - Liga I / Data: 17 Sep. 2010
Foto www.onlinesport.ro

 

Vineri, 17 septembrie 2010, Universitatea Craiova şi Rapid au remizat, scor 1:1, după un meci slab, mult sub aşteptările suporterilor celor două echipe şi sub pretenţiile unui meci cu o asemenea tradiţie şi încărcătură.

Universitatea a intrat mai bine în joc, stimulată poate şi de palmaresul zdrobitor pe teren propriu, 27 de victorii din 36 de partide. Mihai Costea şi Wobay au ţinut sub presiune constantă cea mai bună defensivă a Ligii I (doar 3 goluri în 7 partide), de cealaltă parte feroviarii ripostând prin cei doi artişti ai balonului, Cesinha şi Spadacio. Totuşi s-a intrat cu un scor alb la pauză, Bornescu adăugându-şi încă o repriză fără gol în palmares şi în disputa de la distanţă cu Coman.

La reluare, Herea primeşte cartonaşul roşu pentru o lovitură aplicată lui Găman, Wobay îi strică seara celui mai fluierat jucător de pe teren, Bornescu, din lovitură liberă, iar Victor Piţurcă vede cele trei puncte în tolba avidă de puncte a Craiovei, încercând şi satisfacţia succesului asupra unui duşman istoric. Şumudică, de-abia scăpat de suspendare, mută şi câştigă. Mai întâi iese Cesinha şi intră Sburlea, apoi, după egalarea survenită dintr-un penalty contestat, transformat de Marius Constantin, Cassio este înlocuit cu Glauber. Finalul aduce o dominare haotică a Craiovei, pigmentată de ratarea lui Gargorov din careul rapidist,  şi o execuţie superbă a lui Spadacio, foarte aproape de a trimite toate cele trei puncte în Giuleşti. Rămâne până la urmă 1:1, un scor care nu ajută foarte mult nici Rapidul să ia o opţiune fermă pentru prima poziţie, nici Craiova să se îndepărteze de zona minată.

 

Galerie imagini

Foto www.onlinesport.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 22 Noi. 2010

Astra învinge vicecampioana în minutul 90, Dinamo se impune la Buzău

Foto fcdinamo.ro

Victoria Brăneşti - Dinamo Bucureşti 2-4 (0-1); Astra Ploieşti - Unirea Urziceni 1-0 (0-0)

Fotbal / Liga I / 22 Noi. 2010

FC Timişoara se impune în derby-ul turului

FC Timisoara - Otelul 2:0
Foto timisoreni.ro

FC Timişoara a câştigat derby-ul acestui tur de campionat, 2:0 (0 :0) cu Oţelul Galaţi, şi s-a apropiat la un singur punct de liderul de la malul Dunării. Dorinel Munteanu a gândit o partitură defensivă, cu doi închizători, asemănătoare celei de la Craiova, însă nu a putut repeta victoria din Oltenia...

Pag. 4 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole