Universitatea Craiova – Rapid Bucureşti 1:1. Cui prodest?

Fotbal - Liga I / Data: 17 Sep. 2010
Foto www.onlinesport.ro

 

Vineri, 17 septembrie 2010, Universitatea Craiova şi Rapid au remizat, scor 1:1, după un meci slab, mult sub aşteptările suporterilor celor două echipe şi sub pretenţiile unui meci cu o asemenea tradiţie şi încărcătură.

Universitatea a intrat mai bine în joc, stimulată poate şi de palmaresul zdrobitor pe teren propriu, 27 de victorii din 36 de partide. Mihai Costea şi Wobay au ţinut sub presiune constantă cea mai bună defensivă a Ligii I (doar 3 goluri în 7 partide), de cealaltă parte feroviarii ripostând prin cei doi artişti ai balonului, Cesinha şi Spadacio. Totuşi s-a intrat cu un scor alb la pauză, Bornescu adăugându-şi încă o repriză fără gol în palmares şi în disputa de la distanţă cu Coman.

La reluare, Herea primeşte cartonaşul roşu pentru o lovitură aplicată lui Găman, Wobay îi strică seara celui mai fluierat jucător de pe teren, Bornescu, din lovitură liberă, iar Victor Piţurcă vede cele trei puncte în tolba avidă de puncte a Craiovei, încercând şi satisfacţia succesului asupra unui duşman istoric. Şumudică, de-abia scăpat de suspendare, mută şi câştigă. Mai întâi iese Cesinha şi intră Sburlea, apoi, după egalarea survenită dintr-un penalty contestat, transformat de Marius Constantin, Cassio este înlocuit cu Glauber. Finalul aduce o dominare haotică a Craiovei, pigmentată de ratarea lui Gargorov din careul rapidist,  şi o execuţie superbă a lui Spadacio, foarte aproape de a trimite toate cele trei puncte în Giuleşti. Rămâne până la urmă 1:1, un scor care nu ajută foarte mult nici Rapidul să ia o opţiune fermă pentru prima poziţie, nici Craiova să se îndepărteze de zona minată.

 

Galerie imagini

Foto www.onlinesport.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 21 Noi. 2010

Sportul Studenţesc - FC Vaslui 0:1 (0:0). Alb-negrii în cădere liberă

Foto fcsportulstudentesc.ro

Sportul Studenţesc a mai făcut un pas către Divizia B, după ce a pierdut pe teren propriu cu 0:1 (0:0) întâlnirea cu FC Vaslui. Partida a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii I. Oaspeţii au dominat partida, având ocazii mai multe şi mai clare, Wesley, Gerlem, Gheorghiu (bară) şi Bello ratând şanse foarte bune

Fotbal / Liga I / 16 Noi. 2010

Gloria Bistriţa - CFR Cluj-Napoca 0:3. Campioana în ascensiune

Foto acfgloria.ro

CFR Cluj-Napoca şi-a luat revanşa după eliminarea din Cupa României, învingând în deplasare Gloria Bistriţa cu 3:0 (0:0). Campioana a controlat meciul, având o sumedenie de mari ratări, printre care şi un penalty parat de Albuţ la execuţia lui Cadu.

Pag. 5 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole