U Cluj-Napoca ÔÇô CFR Cluj-Napoca 1-1

Fotbal - Liga I / Data: 24 Sep. 2010

 

 

Universitatea a remizat, scor 1-1, cu rivala local─â ┼či regional─â CFR, într-un meci al marilor orgolii ┼či al speran┼úelor într-un nou început. “Studen┼úii” au intrat mult mai bine în joc, ┼či dup─â un sfert de or─â tabela ar─âta un 1-0 d─ât─âtor de speran┼úe pentru miile de fani ai Universit─â┼úii (gol Claudiu Niculescu, din lovitur─â liber─â, în vinclul por┼úii ap─ârate de St─âncioiu). CFR revine puternic, ┼či în minutul 30, dup─â mai multe ocazii Kone ┼či Traore, inevitabilul se produce: Traore deviaz─â o lovitur─â liber─â executat─â de Culio, ┼či mingea intr─â în plas─â, spre disperarea nefericitului Hu┼úan. Pân─â la pauz─â, ambele echipe trec pe lâng─â cel de-al doilea gol, îns─â evenimentul cu adev─ârat important este accidentarea lui Gabi Mure┼čan, un juc─âtor cheie în angrenajul CFR-ului. La pauz─â, acesta va r─âmâne la cabine, fiind înlocuit de Veloso.

La reluare, ambele echipe for┼úeaz─â, cu un plus în dreptul CFR-ului, îns─â fluierul final nu aduce nimic nou pe tabela de marcaj. 1-1 ┼či CFR-ul se îndep─ârteaz─â tot mai mult de zona superioar─â a clasamentului, în timp ce Universitatea confirm─â startul excelent de sezon ┼či demonstreaz─â c─â nu au fost întâmpl─âtoare evolu┼úiile cu Dinamo sau Unirea Urziceni. Totu┼či, apreciez c─â meciuri de asemenea calibru ar putea fi programate în zile mai prietenoase pentru microbi┼čti decât vineri, la orele 16.30.

Universitatea: Hu┼úan, Unguru┼čan, Cvirik (Munteanu 83), Balde, Mendy, Delgado, Gheorghe (Ionescu 67), P─âcurar, Bo┼čtin─â, Niculescu, Lemnaru (Pi┼ú 88)

CFR: St─âncioiu, Panin, Cadu, Alcantara, Rada, E. Dic─â, Mure┼čan (Veloso 46), Peralta, Culio, E. Kone (De Zerbi 73), Traore (Bud 61)

Goluri: Claudiu Niculescu ’15 – Lacina Traore ’30

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 31 Oct. 2010

Oţelul Galaţi - CFR Cluj 1:1. Remiză dramatică, însă echitabilă

Otelul Galati - CFR Cluj 1:1
Foto www.otelul-galati.ro

O┼úelul Gala┼úi pierde primele puncte din acest sezon pe teren propriu, dup─â ce a reu┼čit doar o remiz─â, 1:1, în compania campioanei CFR Cluj-Napoca. Cu 6 victorii ┼či un golaveraj foarte bun, 11:2, O┼úelul începea partida ca singura echip─â cu punctaj maxim acas─â, în timp ce feroviarii

Fotbal / Liga I / Autor: Ionuţ Dabu / 30 Oct. 2010

Avancronica meciului Gloria Bistri┼úa - Steaua Bucure┼čti

Gloria Bistriţa - Steaua, un meci cu scÔntei ţn ultimii ani
Foto Romania Liberă

Duminic─â, 31 octombrie 2010, Steaua se deplaseaz─â la Bistri┼úa pentru a disputa meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, contra echipei locale Gloria. Meciul va incepe la ora 19:30. Gloria Bistri┼úa vine cu un moral bun, dupa ce mar┼úi a reu┼čit s─â se impun─â în Cupa României în fa┼úa Unirii Urziceni

Pag. 9 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole