Oltchim nu depăşeşte complexul danez: 23:27 cu Randers HK, în prima etapă a Ligii Campionilor

Handbal feminin - Competiţii europene / Data: 09 Oct. 2010
Camila Dalby a perforat de 10 ori poarta Oltchimului
Foto: Hans Carstens

Oltchim a avut parte de un debut nefericit în Liga Campionilor, fiind învinsă cu 23:27 (12:14) de formaţia daneză Randers HK. După dubla înfrângere din finala Ligii Campionilor, sezonul 2009/2010, din faţa lui Viborg, se pare că echipa vâlceană a căpătat un adevărat complex danez , pierzând astăzi în faţa unei echipe mult mai slab cotate, care a trecut şi prin furcile caudine ale tururilor preliminare. De asemenea, poate că un rol important în această înfrângere l-a avut şi valoarea scăzută a campionatului intern, în care Oltchim, de câţiva ani buni, nu are practic adversar.

Oltchim a început foarte slab meciul, fiind condusă cu 5:1 şi7:2 (min. 10), moment în care antrenorul Peter Kovacs a solicitat time-out. Danezele au menţinut ritmul de joc la cote ridicate, reuşind să se distanţeze chiar la 7 goluri (13:6 şi 14:7). Când totul părea pierdut, pe finalul primei reprize, campioana României şi-a revenit ca boxerul din pumni, înainte de a suna gongul, şi a înscris de cinci ori consecutiv fără a primi gol, apropiindu-se la o diferenţă surmontabilă în 30 de minute de joc, doar 2 goluri. Aşadar, 12:14 la pauză şi speranţele renăşteau în tabăra Oltchimului.

Repriza a doua a fost identică, pierdută tot la două goluri, cu Randers forţând în primele minute şi luând un avantaj – 5 goluri – care nu a mai putut fi recuperat de echipa română. Diferenţa maximă dintre cele două echipe a fost de 8 goluri (25:17), Oltchimul reuşind să mai limiteze din proporţiile dezastrului pe finalul partidei.

Pentru echipa din Zăvoi au marcat Roxana Gatzel Han 8 goluri, Yeliz Özel 4, Ionela Stanca 3, Valentina Ardean Elisei 3, Patricia Vizitiu 2, Oana Manea 1, Cristina Neagu 1 şi Adriana Nechita 1, iar pentru Randers Camilla Dalby 10, Nina Wörz 6, Katrine Fruelund 3, Mie Augustesen 3, Mette Melgaard 1, Berit Kristensen 1, Jelena Eric 1, Anna Sophie Okkels 1 şi Maria Fisker 1. 

Etapa viitoare, Oltchim va primi vizita echipei franceze Toulon, care joacă această etapă contra echipei norvegiene Larvik.

 

Galerie imagini

Camila Dalby a perforat de 10 ori poarta Oltchimului
Foto: Hans Carstens

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Competiţii europene / 19 Sep. 2010

U Jolidon – o nouă înfrângere în play-off-ul Ligii Campionilor

După debutul promiţător (victoria contra echipei macedonene Metalurg Skopje, scor 29-24), pentru U Jolidon au urmat două duşuri reci, care echivalează cu ratarea intrării în grupele Ligii Campionilor. Ieri, clujencele au pierdut la scor (21-33) în faţa revelaţiei grupei, formaţia suedeză IK Savehof,

Handbal feminin / Competiţii europene / 18 Sep. 2010

U Jolidon Cluj-Napoca - Debut în forţă în play-off-ul Ligii Campionilor

Foto www.mediafax.ro

U Jolidon Cluj-Napoca a început foarte bine turneul de calificare în Liga Campionilor, învingând cu 29:24 (15:12) HC Metalurg Skopje, reprezentanta ţării-gazdă (Macedonia). U Jolidon s-a aflat în permanenţă la timona jocului, conducând chiar şi la diferenţă de 7 goluri.

Pag. 4 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole