Scor de neprezentare. FC Bra┼čov - Universitatea Craiova 0:3

Fotbal - Liga I / Autor: Szàkacs Eduard / Data: 19 Oct. 2010
Victor Piturca, artizanul revenirii spectaculoase a Universitatii Craiova

Meciul a început într-o not─â destul de echilibrat─â, cu ┼čuturi de o parte ┼či de alta a por┼úii. Prima mare ocazie o not─âm în minutul 11, când portarul oltean Stanca gafeaz─â imens, dar Prepeli┼ú─â respinge de pe linia por┼úii salvând echipa de la primirea unui gol iminent. În minutul 29, bulgarul Gargorov prinde un ┼čut de senza┼úie ce zguduie vinclul por┼úii. Pe finalul reprizei, mai precis în minutul 43, dupa o faz─â superb─â reu┼čit─â de Wobay, finalizat─â cu pas─â c─âtre Dina, se deschide scorul printr-o deviere a funda┼čului bra┼čovean Oros, care înscrie in propria poart─â (scor cu care se intr─â ┼či la cabine).

Repriza a doua începe aproape la fel ca ┼či prima, cu faze de ambele p─âr┼úi. În minutul 52 Ciuc─â este avertizat dup─â un fault la Viveiros, ca dup─â 4 minute Oros s─â vad─â ┼či el culoarea galben─â la faultul asupra lui Dina. În minutul 65 D─ân─ânae este avertizat ┼či el cu cartona┼č, pentru ca faza urm─âtoare s─â aduc─â modificarea tabelei la 2-0, gol înscris de c─âtre Dina, acesta reluând în plas─â mingea deviat─â de portarul Minc─â. în minutul 68 Rusu prime┼čte galben la o lovitur─â cu capul în fa┼úa lui Prepeli┼ú─â, faz─â la care se putea dicta ┼či o eliminare a juc─âtorului bra┼čovean. 

Finalul apar┼úine Craiovei ┼či în minutele de prelungire , mai exact în minutul 93, Stoica prinde un ┼čut perfect ┼či îl învinge pentru a treia oar─â pe portarul Minc─â. Meciul se încheie astfel cu o victorie categoric─â ┼či meritat─â a Universit─â┼úii, care urc─â în clasament pân─â pe locul al optulea ┼či a┼čteapt─â cu încredere meciul foarte dificil din etapa urm─âtoare, cu forma┼úia lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui.

FC Brasov – Universitatea Craiova 0-3 (0-1)

Marcatori: Oros (autogol) '43, Dina '65, Stoica '90+3
Cartona┼če galbene: Oros '56, Rusu '68 / Ciuc─â '51, D─ân─ânae '63

FC Bra┼čov: Minc─â - Voicu, Oros, Rusu, Ionescu (Badea '54) - Viveiros (B─âdoi '80), Ilye┼č, Cristescu, Williams - Hadnagy, N─âstasie (Chipciu '71)
Antrenor: Daniel Is─âil─â

Universitatea Craiova: Stanca – D─ân─ânae, G─âman, Ciuc─â, B─ârboianu – Stoica, Prepeli┼ú─â, Gargorov (Dilevski '68) - Wobay, Dina – Alexandru Pi┼úurc─â (Stoianof '78) (Gangioveanu '84)
Antrenor: Victor Piţurcă

 

Galerie imagini

Victor Piturca, artizanul revenirii spectaculoase a Universitatii Craiova

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 05 Dec. 2010

O┼úelul Gala┼úi - Sportul Studen┼úesc 1:0. Trei puncte ┼či cam at├ót...

Foto www.otelul-galati.ro

O┼úelul Gala┼úi a ob┼úinut 3 puncte norocoase, îns─â de-a dreptul de aur, dac─â le corobor─âm cu egalul Timi┼čoarei la Bistri┼úa. Echipa dun─ârean─â se distan┼úeaz─â la 5 puncte în fruntea clasamentului (39 fa┼ú─â de 34 ale b─ân─â┼úenilor), cu 16 etape r─âmase pân─â la finalul campionatului...

Fotbal / Liga I / 05 Dec. 2010

Dinamo - Astra 2:2 (0:2). Un nou pas gre┼čit pentru Ioan Andone

Foto fcdinamo.ro

Dinamo nu a reu┼čit decât o remiz─â pe teren propriu cu Astra Ploie┼čti, dup─â un scenariu care tinde s─â devin─â clasic în ┼×tefan cel Mare. Este a treia remiz─â consecutiv─â acas─â a echipei preg─âtite de Ioan Andone, care r─âmâne pe locul 6 în clasament, cu ┼čanse foarte reduse la titlu.

Pag. 2 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole