Scor de neprezentare. FC Bra┼čov - Universitatea Craiova 0:3

Fotbal - Liga I / Autor: Szàkacs Eduard / Data: 19 Oct. 2010
Victor Piturca, artizanul revenirii spectaculoase a Universitatii Craiova

Meciul a început într-o not─â destul de echilibrat─â, cu ┼čuturi de o parte ┼či de alta a por┼úii. Prima mare ocazie o not─âm în minutul 11, când portarul oltean Stanca gafeaz─â imens, dar Prepeli┼ú─â respinge de pe linia por┼úii salvând echipa de la primirea unui gol iminent. În minutul 29, bulgarul Gargorov prinde un ┼čut de senza┼úie ce zguduie vinclul por┼úii. Pe finalul reprizei, mai precis în minutul 43, dupa o faz─â superb─â reu┼čit─â de Wobay, finalizat─â cu pas─â c─âtre Dina, se deschide scorul printr-o deviere a funda┼čului bra┼čovean Oros, care înscrie in propria poart─â (scor cu care se intr─â ┼či la cabine).

Repriza a doua începe aproape la fel ca ┼či prima, cu faze de ambele p─âr┼úi. În minutul 52 Ciuc─â este avertizat dup─â un fault la Viveiros, ca dup─â 4 minute Oros s─â vad─â ┼či el culoarea galben─â la faultul asupra lui Dina. În minutul 65 D─ân─ânae este avertizat ┼či el cu cartona┼č, pentru ca faza urm─âtoare s─â aduc─â modificarea tabelei la 2-0, gol înscris de c─âtre Dina, acesta reluând în plas─â mingea deviat─â de portarul Minc─â. în minutul 68 Rusu prime┼čte galben la o lovitur─â cu capul în fa┼úa lui Prepeli┼ú─â, faz─â la care se putea dicta ┼či o eliminare a juc─âtorului bra┼čovean. 

Finalul apar┼úine Craiovei ┼či în minutele de prelungire , mai exact în minutul 93, Stoica prinde un ┼čut perfect ┼či îl învinge pentru a treia oar─â pe portarul Minc─â. Meciul se încheie astfel cu o victorie categoric─â ┼či meritat─â a Universit─â┼úii, care urc─â în clasament pân─â pe locul al optulea ┼či a┼čteapt─â cu încredere meciul foarte dificil din etapa urm─âtoare, cu forma┼úia lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui.

FC Brasov – Universitatea Craiova 0-3 (0-1)

Marcatori: Oros (autogol) '43, Dina '65, Stoica '90+3
Cartona┼če galbene: Oros '56, Rusu '68 / Ciuc─â '51, D─ân─ânae '63

FC Bra┼čov: Minc─â - Voicu, Oros, Rusu, Ionescu (Badea '54) - Viveiros (B─âdoi '80), Ilye┼č, Cristescu, Williams - Hadnagy, N─âstasie (Chipciu '71)
Antrenor: Daniel Is─âil─â

Universitatea Craiova: Stanca – D─ân─ânae, G─âman, Ciuc─â, B─ârboianu – Stoica, Prepeli┼ú─â, Gargorov (Dilevski '68) - Wobay, Dina – Alexandru Pi┼úurc─â (Stoianof '78) (Gangioveanu '84)
Antrenor: Victor Piţurcă

 

Galerie imagini

Victor Piturca, artizanul revenirii spectaculoase a Universitatii Craiova

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 14 Noi. 2010

Rapid ┼či Steaua - marile perdante ale etapei a XV-a

Foto www.otelul-galati.ro

Liderul O┼úelul Gala┼úi a pierdut 2 puncte uria┼če pe teren propriu, dup─â ce a reu┼čit doar o remiz─â (1:1) împotriva nou-promovatei Victoria Br─âne┼čti. Dezastrul putea fi ┼či mai mare dac─â Pena nu aducea egalarea în minutul 90, dup─â o minge foarte norocoas─â, rico┼čat─â din spatele unui coechipier.

Fotbal / Liga I / 07 Noi. 2010

Dinamo - înfrângere pe terenul campioanei. Sportul Studenţesc speră din nou la salvare

Sportul Studen┼úesc - victorie foarte important─â contra Universit─â┼úii Cluj (2:0). Cea de-a doua echip─â clujean─â, CFR, întrerupe seria de victorii dinamoviste (1:0).

Pag. 6 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole