Spartak Moscova - recidivă în Supercupa Europei la baschet feminin

Baschet feminin - Competiţii europene / Data: 20 Oct. 2010

 Spartak Moscova a cucerit pentru a doua oară consecutiv  Supercupa Europei la baschet feminin, după ce s-a impus cu 70:61 împotriva  formaţiei greceşti Sony Athinaikos. Formaţia moscovită, învingătoare anul trecut, în prima ediţie a Supercupei Europei, împotriva lui Galatasaray Istanbul, are în palmares FIBA EuroCup (în 2006) şi ultimele 4 trofee ale Euroligii feminine de baschet, în timp ce Sony Athinaikos a încheiat neînvinsă Liga Greciei, câştigând şi Cupa Greciei şi  FIBA EuroCup.

Cea mai bună realizatoare a echipei din Rusia şi a meciului a fost Noelle Quinn, cu 18 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. De la Spartak s-a mai remarcat  Ilona Korstin -  15 puncte și 5 recuperări.

Dimitra Kalentzou, participantă cu echipa Greciei la Campionatul Mondial, și Aikaterina Sotiriu au fost cele mai importante realizatoare pentru formaţia greacă, fiecare înscriind câte 12 puncte.

 www.fibaeurope.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Competiţii europene / 20 Oct. 2010

Spartak Moscova - recidivă în Supercupa Europei la baschet feminin

Spartak Moscova a cucerit pentru a doua oară consecutiv Supercupa Europei la baschet feminin, după ce s-a impus cu 70:61 împotriva formaţiei greceşti Sony Athinaikos. Formaţia moscovită, învingătoare anul trecut, în prima ediţie a Supercupei Europei, împotriva lui Galatasaray Istanbul, are în palmares FIBA EuroCup (în 2006) şi ultimele 4 trofee ale Euroligii feminine de baschet,

Baschet feminin / Competiţii europene / 12 Oct. 2010

ICIM Arad - în grupă cu două echipe din Cehia în Liga Europei centrale

BC ICIM Arad

ICIM Arad a fost repartizată în Grupa B a Ligii Europei Centrale(CEWBL), din care mai fac parte formaţia austriacă Flying Foxis SVS Post Wien şi două echipe din ţara care tocmai a jucat finala Campionatului Mondial de Baschet feminin, Cehia - Valosun Brno si Slovanka MB.

Pag. 6 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole