Spartak Moscova - recidivă în Supercupa Europei la baschet feminin

Baschet feminin - Competiţii europene / Data: 20 Oct. 2010

 Spartak Moscova a cucerit pentru a doua oară consecutiv  Supercupa Europei la baschet feminin, după ce s-a impus cu 70:61 împotriva  formaţiei greceşti Sony Athinaikos. Formaţia moscovită, învingătoare anul trecut, în prima ediţie a Supercupei Europei, împotriva lui Galatasaray Istanbul, are în palmares FIBA EuroCup (în 2006) şi ultimele 4 trofee ale Euroligii feminine de baschet, în timp ce Sony Athinaikos a încheiat neînvinsă Liga Greciei, câştigând şi Cupa Greciei şi  FIBA EuroCup.

Cea mai bună realizatoare a echipei din Rusia şi a meciului a fost Noelle Quinn, cu 18 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. De la Spartak s-a mai remarcat  Ilona Korstin -  15 puncte și 5 recuperări.

Dimitra Kalentzou, participantă cu echipa Greciei la Campionatul Mondial, și Aikaterina Sotiriu au fost cele mai importante realizatoare pentru formaţia greacă, fiecare înscriind câte 12 puncte.

 www.fibaeurope.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Competiţii europene / 28 Oct. 2010

BC ICIM Arad, victorie la peste 40 de puncte în Cupa Europei Centrale

BC ICIM Arad a avut un debut cât se poate de fericit în acest sezon al Cupei Europei Centrale, zdrobind efectiv campioana Austriei, Flying Foxes Post Wien, cu scorul de 83:39 (20:4, 17:12, 29:8, 17:15). Meciul a contat pentru grupa B a competiţiei, din care mai fac parte două formaţii din Cehia

Baschet feminin / Competiţii europene / 27 Oct. 2010

BC ICIM Arad - debut în Liga Europei Centrale

Vicecampioana României BC ICIM Arad debutează astăzi în grupa B a Ligii Europei Centrale (CEWBL), în compania formaţiei austriece Flying Foxis SVS Post Wien. Meciul va avea loc la Arad, începând cu orele 19.00.

Pag. 5 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole