Spartak Moscova - recidivă în Supercupa Europei la baschet feminin

Baschet feminin - Competiţii europene / Data: 20 Oct. 2010

 Spartak Moscova a cucerit pentru a doua oară consecutiv  Supercupa Europei la baschet feminin, după ce s-a impus cu 70:61 împotriva  formaţiei greceşti Sony Athinaikos. Formaţia moscovită, învingătoare anul trecut, în prima ediţie a Supercupei Europei, împotriva lui Galatasaray Istanbul, are în palmares FIBA EuroCup (în 2006) şi ultimele 4 trofee ale Euroligii feminine de baschet, în timp ce Sony Athinaikos a încheiat neînvinsă Liga Greciei, câştigând şi Cupa Greciei şi  FIBA EuroCup.

Cea mai bună realizatoare a echipei din Rusia şi a meciului a fost Noelle Quinn, cu 18 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. De la Spartak s-a mai remarcat  Ilona Korstin -  15 puncte și 5 recuperări.

Dimitra Kalentzou, participantă cu echipa Greciei la Campionatul Mondial, și Aikaterina Sotiriu au fost cele mai importante realizatoare pentru formaţia greacă, fiecare înscriind câte 12 puncte.

 www.fibaeurope.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Competiţii europene / 10 Dec. 2010

ICIM Arad - victorie la Viena, în Liga Europei Centrale

ICIM Arad a obţinut cea de-a patra victorie consecutivă în Liga Europei Centrale de baschet feminin, 69:64 în deplasare contra campioanei Austriei, Flying Foxes Viena. A fost un meci mult mai echilibrat decât cel din tur, de la Arad, când vicecampioanele României...

Baschet feminin / Competiţii europene / 03 Dec. 2010

Spartak Noginsk – SCM Craiova 86:58

Foto bkfocus.com

SCM Craiova a pierdut ultimul meci din cadrul Grupei B a FIBA Europe Cup, 58:86 (11:18, 11:13, 20:24, 16:31) în deplasare cu formaţia rusă Spartak Noginsk. Aflată la prima participare într-o competiţie europeană, echipa craioveană...

Pag. 2 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole