Spartak Moscova - recidivă în Supercupa Europei la baschet feminin

Baschet feminin - Competiţii europene / Data: 20 Oct. 2010

 Spartak Moscova a cucerit pentru a doua oară consecutiv  Supercupa Europei la baschet feminin, după ce s-a impus cu 70:61 împotriva  formaţiei greceşti Sony Athinaikos. Formaţia moscovită, învingătoare anul trecut, în prima ediţie a Supercupei Europei, împotriva lui Galatasaray Istanbul, are în palmares FIBA EuroCup (în 2006) şi ultimele 4 trofee ale Euroligii feminine de baschet, în timp ce Sony Athinaikos a încheiat neînvinsă Liga Greciei, câştigând şi Cupa Greciei şi  FIBA EuroCup.

Cea mai bună realizatoare a echipei din Rusia şi a meciului a fost Noelle Quinn, cu 18 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. De la Spartak s-a mai remarcat  Ilona Korstin -  15 puncte și 5 recuperări.

Dimitra Kalentzou, participantă cu echipa Greciei la Campionatul Mondial, și Aikaterina Sotiriu au fost cele mai importante realizatoare pentru formaţia greacă, fiecare înscriind câte 12 puncte.

 www.fibaeurope.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Competiţii europene / 11 Noi. 2010

ICIM Arad - o nouă victorie în Liga Europei Centrale

Vicecampioana României, BC ICIM Arad, continuă evoluţiile excelente din cadrul Ligii Europei Centrale. După victoria la scor, 83:39, din prima etapă, contra campioanei Austriei, Flying Foxes Post Viena, arădencele au învins în deplasare formaţia cehă Volosun Brno cu 68:55

Baschet feminin / Competiţii europene / 05 Noi. 2010

SCM Craiova - debut nefericit în cupele europene: înfrângere la aproape 40 de puncte, la Minsk

Sursa foto www.bkfocus.com

SCM U Craiova, singura reprezentantă a României în cupele europene, a avut un debut nefericit în FIBA EuroCup, fiind învinsă în deplasare de echipa bielorusă BC Horizont Minsk cu scorul de 92:53 (20:19, 19:13, 24:13, 29:8). Partida a contat pentru grupa B a competiţiei, din care mai face parte formaţia rusă Spartak Noginsk.

Pag. 4 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole