Spartak Moscova - recidivă în Supercupa Europei la baschet feminin

Baschet feminin - Competiţii europene / Data: 20 Oct. 2010

 Spartak Moscova a cucerit pentru a doua oară consecutiv  Supercupa Europei la baschet feminin, după ce s-a impus cu 70:61 împotriva  formaţiei greceşti Sony Athinaikos. Formaţia moscovită, învingătoare anul trecut, în prima ediţie a Supercupei Europei, împotriva lui Galatasaray Istanbul, are în palmares FIBA EuroCup (în 2006) şi ultimele 4 trofee ale Euroligii feminine de baschet, în timp ce Sony Athinaikos a încheiat neînvinsă Liga Greciei, câştigând şi Cupa Greciei şi  FIBA EuroCup.

Cea mai bună realizatoare a echipei din Rusia şi a meciului a fost Noelle Quinn, cu 18 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. De la Spartak s-a mai remarcat  Ilona Korstin -  15 puncte și 5 recuperări.

Dimitra Kalentzou, participantă cu echipa Greciei la Campionatul Mondial, și Aikaterina Sotiriu au fost cele mai importante realizatoare pentru formaţia greacă, fiecare înscriind câte 12 puncte.

 www.fibaeurope.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Competiţii europene / 26 Noi. 2010

BC ICIM - o nouă victorie în Cupa Europei Centrale

Vicecampioana României, BC ICIM Arad, a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă în Liga Europei Centrale la baschet feminin, 87:50 (29:8, 17:15, 19:7, 22:20) contra echipei cehe Slovanka Mlada Boleslav. În urma acestui rezultat, BC ICIM este liderul grupei, cu maxim de puncte.

Baschet feminin / Competiţii europene / 12 Noi. 2010

SCM Craiova - Spartak Noginsk 64:69, în FIBA EuropeCup

SCM Craiova - Spartak Noginsk 64:69
Foto fibaeurope.com

SCM Craiova a pierdut al doilea meci din cadrul grupei B a FIBA EuropeCup, 64:69 contra echipei ruse Spartak Noginsk, însă a avut o evoluţie mult mai consistentă decât cea din partida cu Horizont Minsk, pierdută la aproape 40 de puncte.

Pag. 3 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole