Avancronica partidei U Craiova - FC Vaslui

Fotbal - Liga I / Autor: Szàkacs Eduard / Data: 22 Oct. 2010

Sâmb─ât─â , de la orele 20.30, pe stadionul “Ion Oblemenco”din Craiova va avea loc confruntarea dintre Universitatea Craiova ┼či FC Vaslui, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.
Primul meci disputat între cele dou─â echipe a fost în sezonul 2006/2007, pe stadionul” Ion Oblemenco”, ┼či s-a încheiat cu scorul de 0-0. Prima victorie a fost adjudecat─â pe teren propriu de c─âtre FC Vaslui, în sezonul 2007/2008, cu scorul de 2-0.


Bilanţul all-time
                 J    V    E    Î
U Craiova    8    2    3    3
FC Vaslui    8    3    3    2


În cazul unei victorii, echipa craiovean─â va dep─â┼či Vasluiul în clasament, în acest moment Universitatea Craiova ocupând locul 8 cu 16 puncte, în timp ce FC Vaslui ocup─â locul 6, cu 18 puncte.


Dup─â victoria categoric─â din etapa trecut─â a Vasluiului, oaspe┼úii de ast─âzi vin cu încredere ┼či cu un moral ridicat pe “Ion Oblemenco”. Se pare c─â venirea noului antrenor Viorel Hizo le-a fost benefic─â, revigorând atacul  ┼či odat─â cu el reinstalându-se cât de cât ┼či lini┼čtea în sânul echipei. Atacul Vasluiului func┼úioneaza foarte bine, astfel ca pân─â în prezent Adailton ┼či Wesley au marcat impreuna 9 goluri.


De cealalt─â parte, jocul echipei craiovene cre┼čte meci de meci, ultimul exemplu fiind partida din etapa trecut─â, câ┼čtigat─â în deplasarea de la Bra┼čov cu scorul de 3-0.
Meciul acesta va fi unul dârz, pentru c─â oltenii nu au uitat c─â în sezonul 2008/2009, când vasluienii au învins în ultima etap─â pe “Ion Oblemenco” cu scorul de 1-0, au scos Universitatea din Europa League.

În echipa oltean─â se a┼čteapta revenirea pe teren a lui Mihai Costea, dar posibil si a lui Florin Costea, care este ref─âcut  în propor┼úie de 99%.
Arbitrii acestei partide sunt la centru Cristi Balaj, ajutat la cele doua linii de Zoltan Szekely ┼či Dorin Mudura. Observatorii partidei sunt Ion Mure┼čan si Emeric Dembrowski. A┼čadar se anun┼ú─â un meci spectaculos ┼či s─â sper─âm ┼či cu multe goluri.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 31 Oct. 2010

Oţelul Galaţi - CFR Cluj 1:1. Remiză dramatică, însă echitabilă

Otelul Galati - CFR Cluj 1:1
Foto www.otelul-galati.ro

O┼úelul Gala┼úi pierde primele puncte din acest sezon pe teren propriu, dup─â ce a reu┼čit doar o remiz─â, 1:1, în compania campioanei CFR Cluj-Napoca. Cu 6 victorii ┼či un golaveraj foarte bun, 11:2, O┼úelul începea partida ca singura echip─â cu punctaj maxim acas─â, în timp ce feroviarii

Fotbal / Liga I / Autor: Ionuţ Dabu / 30 Oct. 2010

Avancronica meciului Gloria Bistri┼úa - Steaua Bucure┼čti

Gloria Bistriţa - Steaua, un meci cu scÔntei ţn ultimii ani
Foto Romania Liberă

Duminic─â, 31 octombrie 2010, Steaua se deplaseaz─â la Bistri┼úa pentru a disputa meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, contra echipei locale Gloria. Meciul va incepe la ora 19:30. Gloria Bistri┼úa vine cu un moral bun, dupa ce mar┼úi a reu┼čit s─â se impun─â în Cupa României în fa┼úa Unirii Urziceni

Pag. 9 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole