Avancronica partidei U Craiova - FC Vaslui

Fotbal - Liga I / Autor: Szàkacs Eduard / Data: 22 Oct. 2010

Sâmb─ât─â , de la orele 20.30, pe stadionul “Ion Oblemenco”din Craiova va avea loc confruntarea dintre Universitatea Craiova ┼či FC Vaslui, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.
Primul meci disputat între cele dou─â echipe a fost în sezonul 2006/2007, pe stadionul” Ion Oblemenco”, ┼či s-a încheiat cu scorul de 0-0. Prima victorie a fost adjudecat─â pe teren propriu de c─âtre FC Vaslui, în sezonul 2007/2008, cu scorul de 2-0.


Bilanţul all-time
                 J    V    E    Î
U Craiova    8    2    3    3
FC Vaslui    8    3    3    2


În cazul unei victorii, echipa craiovean─â va dep─â┼či Vasluiul în clasament, în acest moment Universitatea Craiova ocupând locul 8 cu 16 puncte, în timp ce FC Vaslui ocup─â locul 6, cu 18 puncte.


Dup─â victoria categoric─â din etapa trecut─â a Vasluiului, oaspe┼úii de ast─âzi vin cu încredere ┼či cu un moral ridicat pe “Ion Oblemenco”. Se pare c─â venirea noului antrenor Viorel Hizo le-a fost benefic─â, revigorând atacul  ┼či odat─â cu el reinstalându-se cât de cât ┼či lini┼čtea în sânul echipei. Atacul Vasluiului func┼úioneaza foarte bine, astfel ca pân─â în prezent Adailton ┼či Wesley au marcat impreuna 9 goluri.


De cealalt─â parte, jocul echipei craiovene cre┼čte meci de meci, ultimul exemplu fiind partida din etapa trecut─â, câ┼čtigat─â în deplasarea de la Bra┼čov cu scorul de 3-0.
Meciul acesta va fi unul dârz, pentru c─â oltenii nu au uitat c─â în sezonul 2008/2009, când vasluienii au învins în ultima etap─â pe “Ion Oblemenco” cu scorul de 1-0, au scos Universitatea din Europa League.

În echipa oltean─â se a┼čteapta revenirea pe teren a lui Mihai Costea, dar posibil si a lui Florin Costea, care este ref─âcut  în propor┼úie de 99%.
Arbitrii acestei partide sunt la centru Cristi Balaj, ajutat la cele doua linii de Zoltan Szekely ┼či Dorin Mudura. Observatorii partidei sunt Ion Mure┼čan si Emeric Dembrowski. A┼čadar se anun┼ú─â un meci spectaculos ┼či s─â sper─âm ┼či cu multe goluri.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 29 Oct. 2010

Dinamo Bucure┼čti - Gaz Metan Media┼č 3:2 (1:2)

Dinamo - Gaz Metan Mediaş 3:2
Foto www,fcdinamo.ro

Dinamo a ob┼úinut a treia victorie consecutiv─â, 3:2 (1:2) pe teren propriu cu Gaz Metan Media┼č ┼či urc─â pân─â pe pozi┼úia a cincea, cu 23 de puncte, la 5 lungimi de primul loc. Alexe a deschis scorul în minutul 16, dup─â o gre┼čeal─â a ap─âr─ârii celor din Media┼č, îns─â pân─â la pauz─â lucrurile au luat o întors─âtur─â dramatic─â pentru dinamovi┼čti.

Fotbal / Liga I / 29 Oct. 2010

FC Vaslui - Victoria Br─âne┼čti 1:0. Echipa lui Viorel Hizo for┼úeaz─â podiumul

Cţnu ţi păstrează pe vasluieni ţn lupta pentru titlu
Foto www.vasluifc.ro

FC Vaslui a egalat la puncte echipele clasate pe locurile 2-3, Rapidul ┼či FC Timi┼čoara, dup─â ce a învins pe teren propriu, în uvertura etapei a XIII-a, Victoria Br─âne┼čti cu scorul de 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Gabriel Cînu, în minutul 65

Pag. 10 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole