România - Serbia 2:1, în cadrul Challenge Cup

Hockey - Echipa naţională / Data: 12 Noi. 2010

România a debutat cu o victorie în Challenge Cup, competiţie care se desfăşoară la Braşov şi la care mai participă echipele naţionale din Serbia, Croaţia şi Spania.

Hocheiştii pregătiţi de antrenorul canadian Tom Skinner au învins Serbia, după un meci foarte echilibrat, cu 2:1 (0:0, 1:1, 1:0), prin golurile marcate de Szőcs Szabolcs (’37) şi Zsók Levente (’44, şut de penalitate), pentru Serbia deschizând scorul Marko Sretovic, în minutul 21.

În celălalt meci, Croaţia a învins Spania cu 6:1.

Vineri, 12 noiembrie, de la ora 16.30, România va disputa meciul decisiv pentru câştigarea turneului în compania Croaţiei, în timp ce Spania va da piept cu Serbia, de la 19.30.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Echipa naţională / 12 Noi. 2010

România - Serbia 2:1, în cadrul Challenge Cup

România a debutat cu o victorie în Challenge Cup, competiţie care se desfăşoară la Braşov şi la care mai participă echipele naţionale din Serbia, Croaţia şi Spania. Hocheiştii pregătiţi de antrenorul canadian Tom Skinner au învins Serbia, după un meci foarte echilibrat, cu 2:1

Hockey / Echipa naţională / 10 Noi. 2010

România - Serbia, în deschiderea Challenge Cup. Preţuri accesibile la bilete

Joi, 11 noiembrie 2010, va debuta Ice Hockey Challenge Cup, competiţie la care participă reprezentativele României, Spaniei, Serbiei şi Croaţiei. Toate partidele se vor disputa la Braşov, pe Patinoarul Olimpic.

Pag. 4 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole