România - Serbia 2:1, în cadrul Challenge Cup

Hockey - Echipa naţională / Data: 12 Noi. 2010

România a debutat cu o victorie în Challenge Cup, competiţie care se desfăşoară la Braşov şi la care mai participă echipele naţionale din Serbia, Croaţia şi Spania.

Hocheiştii pregătiţi de antrenorul canadian Tom Skinner au învins Serbia, după un meci foarte echilibrat, cu 2:1 (0:0, 1:1, 1:0), prin golurile marcate de Szőcs Szabolcs (’37) şi Zsók Levente (’44, şut de penalitate), pentru Serbia deschizând scorul Marko Sretovic, în minutul 21.

În celălalt meci, Croaţia a învins Spania cu 6:1.

Vineri, 12 noiembrie, de la ora 16.30, România va disputa meciul decisiv pentru câştigarea turneului în compania Croaţiei, în timp ce Spania va da piept cu Serbia, de la 19.30.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Echipa naţională / 19 Oct. 2010

Selecţie la echipa naţională de hockey, pentru Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret 2013

Recent, Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă (FRHG) a finalizat prima etapă de selecţie a hocheiştilor avuţi în vizor pentru a forma echipa naţională a României care va participa la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2013. Din cei 78 de sportivi care au fost monitorizaţi în primul cantonament, desfăşurat la Braşov, au mai rămas 4o de jucători şi şase portari, care au efectuat deja un stagiu de pregătire, în această lună, la Miercurea Ciuc.

Pag. 5 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole