Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc 1:0. Trei puncte şi cam atât...

Fotbal - Liga I / Data: 05 Dec. 2010
Foto www.otelul-galati.ro

Oţelul Galaţi a obţinut 3 puncte norocoase, însă de-a dreptul de aur, dacă le coroborăm cu egalul Timişoarei la Bistriţa. Echipa dunăreană se distanţează la 5 puncte în fruntea clasamentului (39 faţă de 34 ale bănăţenilor), cu 16 etape rămase până la finalul campionatului, şi visul titlului şi al Ligii Campionilor prinde tot mai mult contur pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Este cea de-a doua victorie cu 1:0 obţinută de gălăţeni împotriva Sportului Studenţesc în acest sezon, după cea din chiar prima etapă a campionatului, când Iorga a curmat, brutal, speranţele de mărire ale „studenţilor”.

În meciul cu Sportul Studenţesc echipa gălăţeană nu a arătat sub nicio formă ca o campioană, însă văzând ceea ce au arătat echipe ca Dinamo, Steaua, Rapid, Universitatea Craiova sau FC Timişoara în ultimele etape înţelegem şi poziţia Oţelului în ierarhia Ligii I, dar mai ales interesul foarte scăzut al publicului pentru pseudospectacolul fotbalistic din competiţia internă.

Rezultatele Oţelului sunt meritorii, însă ceea ce se întâmplă în competiţia numită Liga I nu face o bună propagandă fotbalului şi sportului, în general.

Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc 1:0 (0:0) Pena '77
Cartonaşe galbene: Perendjia '60, Grahovac '84 / Varga '57

Oţelul Galaţi: Grahovac - Rîpă, Costin, Perendjia, Sălăgeanu, Neagu, Filip, Antal (Iorga '71), Paraschiv, Ilie (Ochiroşii, '59), Pena (Borbely, '90+1). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sportul Studenţesc: Viciu - Farmache, Patriche, Lung, Maxim, Cruceru, Pătraşcu (Dobre, '79), Ferfelea, Bălan (Postolache '60), Varga, Curelea. Antrenor: Florin Tene.

 

Galerie imagini

Foto www.otelul-galati.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 31 Oct. 2010

Oţelul Galaţi - CFR Cluj 1:1. Remiză dramatică, însă echitabilă

Otelul Galati - CFR Cluj 1:1
Foto www.otelul-galati.ro

Oţelul Galaţi pierde primele puncte din acest sezon pe teren propriu, după ce a reuşit doar o remiză, 1:1, în compania campioanei CFR Cluj-Napoca. Cu 6 victorii şi un golaveraj foarte bun, 11:2, Oţelul începea partida ca singura echipă cu punctaj maxim acasă, în timp ce feroviarii

Fotbal / Liga I / Autor: Ionuţ Dabu / 30 Oct. 2010

Avancronica meciului Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti

Gloria Bistriţa - Steaua, un meci cu scntei n ultimii ani
Foto Romania Liberă

Duminică, 31 octombrie 2010, Steaua se deplasează la Bistriţa pentru a disputa meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, contra echipei locale Gloria. Meciul va incepe la ora 19:30. Gloria Bistriţa vine cu un moral bun, dupa ce marţi a reuşit să se impună în Cupa României în faţa Unirii Urziceni

Pag. 9 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole