Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc 1:0. Trei puncte şi cam atât...

Fotbal - Liga I / Data: 05 Dec. 2010
Foto www.otelul-galati.ro

Oţelul Galaţi a obţinut 3 puncte norocoase, însă de-a dreptul de aur, dacă le coroborăm cu egalul Timişoarei la Bistriţa. Echipa dunăreană se distanţează la 5 puncte în fruntea clasamentului (39 faţă de 34 ale bănăţenilor), cu 16 etape rămase până la finalul campionatului, şi visul titlului şi al Ligii Campionilor prinde tot mai mult contur pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Este cea de-a doua victorie cu 1:0 obţinută de gălăţeni împotriva Sportului Studenţesc în acest sezon, după cea din chiar prima etapă a campionatului, când Iorga a curmat, brutal, speranţele de mărire ale „studenţilor”.

În meciul cu Sportul Studenţesc echipa gălăţeană nu a arătat sub nicio formă ca o campioană, însă văzând ceea ce au arătat echipe ca Dinamo, Steaua, Rapid, Universitatea Craiova sau FC Timişoara în ultimele etape înţelegem şi poziţia Oţelului în ierarhia Ligii I, dar mai ales interesul foarte scăzut al publicului pentru pseudospectacolul fotbalistic din competiţia internă.

Rezultatele Oţelului sunt meritorii, însă ceea ce se întâmplă în competiţia numită Liga I nu face o bună propagandă fotbalului şi sportului, în general.

Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc 1:0 (0:0) Pena '77
Cartonaşe galbene: Perendjia '60, Grahovac '84 / Varga '57

Oţelul Galaţi: Grahovac - Rîpă, Costin, Perendjia, Sălăgeanu, Neagu, Filip, Antal (Iorga '71), Paraschiv, Ilie (Ochiroşii, '59), Pena (Borbely, '90+1). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sportul Studenţesc: Viciu - Farmache, Patriche, Lung, Maxim, Cruceru, Pătraşcu (Dobre, '79), Ferfelea, Bălan (Postolache '60), Varga, Curelea. Antrenor: Florin Tene.

 

Galerie imagini

Foto www.otelul-galati.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / 29 Oct. 2010

Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 3:2 (1:2)

Dinamo - Gaz Metan Mediaş 3:2
Foto www,fcdinamo.ro

Dinamo a obţinut a treia victorie consecutivă, 3:2 (1:2) pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş şi urcă până pe poziţia a cincea, cu 23 de puncte, la 5 lungimi de primul loc. Alexe a deschis scorul în minutul 16, după o greşeală a apărării celor din Mediaş, însă până la pauză lucrurile au luat o întorsătură dramatică pentru dinamovişti.

Fotbal / Liga I / 29 Oct. 2010

FC Vaslui - Victoria Brăneşti 1:0. Echipa lui Viorel Hizo forţează podiumul

Cnu i păstrează pe vasluieni n lupta pentru titlu
Foto www.vasluifc.ro

FC Vaslui a egalat la puncte echipele clasate pe locurile 2-3, Rapidul şi FC Timişoara, după ce a învins pe teren propriu, în uvertura etapei a XIII-a, Victoria Brăneşti cu scorul de 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Gabriel Cînu, în minutul 65

Pag. 10 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole