Jorge Lorenzo, noul campion mondial la MotoGP

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 11 Oct. 2010

Jorge Lorenzo (Spania/Yamaha) este noul campion mondial la clasa MotoGP, dup─â ce a reu┼čit s─â ocupe ultima treapt─â a podiumului în Marele Premiu al Malaeziei (sau, dac─â prefera┼úi, Malaysiei). Spaniolul nu a for┼úat în aceast─â curs─â, având nevoie doar de o clasare în primii 10 pentru adjudecarea celui mai râvnit titlu din motociclism.

Cursa de la Sepang, a 15-a etap─â a Campionatului Mondial de Motociclism, a fost câ┼čtigat─â de marele campion Valentino Rossi (Italia/Yamaha), pe care doar accident─ârile l-au ┼úinut în acest sezon departe de titlu. În clasamentul cursei, Rossi a fost urmat de un alt italian, Andrea Dovizioso, de la Honda.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 19 Ian. 2011

A început Raliul Monte-Carlo

Prima prob─â a Raliului Monte-Carlo, cel mai ”vechi” din calendarul competi┼úional, a început ast─âzi, la ora local─â 10. Aceasta este prima etap─â a sezonului 2011 din Intercontinental Rally Challenge. Prima edi┼úie a Raliului Monte Carlo a avut loc în 1911.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 15 Noi. 2010

Wales Rally GB - victorie Loeb

Sebastien Loeb a câ┼čtigat Raliul Marii Britanii, dup─â o lupt─â strâns─â cu Petter Solberg. Aceasta este victoria cu num─ârul 62 pentru Loeb, aflat în acela┼či timp la al ┼čaptelea titlu mondial câ┼čtigat. Loeb s-a distan┼úat de Solberg în ultima zi a raliului pân─â la 19.1 secunde.

Pag. 2 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole