Jorge Lorenzo, noul campion mondial la MotoGP

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 11 Oct. 2010

Jorge Lorenzo (Spania/Yamaha) este noul campion mondial la clasa MotoGP, dup─â ce a reu┼čit s─â ocupe ultima treapt─â a podiumului în Marele Premiu al Malaeziei (sau, dac─â prefera┼úi, Malaysiei). Spaniolul nu a for┼úat în aceast─â curs─â, având nevoie doar de o clasare în primii 10 pentru adjudecarea celui mai râvnit titlu din motociclism.

Cursa de la Sepang, a 15-a etap─â a Campionatului Mondial de Motociclism, a fost câ┼čtigat─â de marele campion Valentino Rossi (Italia/Yamaha), pe care doar accident─ârile l-au ┼úinut în acest sezon departe de titlu. În clasamentul cursei, Rossi a fost urmat de un alt italian, Andrea Dovizioso, de la Honda.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 13 Noi. 2010

Wales Rally GB ÔÇô PS 5 - PS 11

Probele 5, 6 si 7 ale Raliului Marii Britanii s-au desf─â┼čurat vineri. Chiar daca la sfâr┼čitul probei cu num─ârul 4 lider era Latvala, Loeb a revenit pe prima pozi┼úie a clasamentului, dup─â trei probe care însumeaz─â aproape 65 km, în ciuda condi┼úiilor meteo, teribile pân─â ┼či pentru localnici.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 13 Noi. 2010

Abu Dhabi ÔÇô Ultima sesiune de antrenamente

Sesiunea a treia de antrenamente din Abu Dhabi s-a desf─â┼čurat în condi┼úii optime, pe o pist─â uscat─â ┼či cu o temperatur─â a aerului de 30 de grade. Timpul de referin┼ú─â a fost stabilit de Sebastian Vettel.

Pag. 4 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole