Jorge Lorenzo, noul campion mondial la MotoGP

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 11 Oct. 2010

Jorge Lorenzo (Spania/Yamaha) este noul campion mondial la clasa MotoGP, dup─â ce a reu┼čit s─â ocupe ultima treapt─â a podiumului în Marele Premiu al Malaeziei (sau, dac─â prefera┼úi, Malaysiei). Spaniolul nu a for┼úat în aceast─â curs─â, având nevoie doar de o clasare în primii 10 pentru adjudecarea celui mai râvnit titlu din motociclism.

Cursa de la Sepang, a 15-a etap─â a Campionatului Mondial de Motociclism, a fost câ┼čtigat─â de marele campion Valentino Rossi (Italia/Yamaha), pe care doar accident─ârile l-au ┼úinut în acest sezon departe de titlu. În clasamentul cursei, Rossi a fost urmat de un alt italian, Andrea Dovizioso, de la Honda.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 13 Noi. 2010

Abu Dhabi ÔÇô Primele dou─â sesiuni de antrenament

Prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi a început pe o pist─â ud─â, ceea ce le-a pus probleme destul de mari pilo┼úilor. Fauzy, Hamilton, Glock, Schumacher, Rosberg, Alguersuari, Petrov, Klien, Vettel ┼či Massa sunt pilo┼úii care au ie┼čit de pe traseu la un moment dat.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 12 Noi. 2010

Wales Rally GB ÔÇô Ultima etapa de WRC din acest sezon

Ultima etap─â a celei mai importante competi┼úii din lumea raliurilor, WRC, se desf─â┼čoar─â în acest weekend în Marea Britanie, în regiunea Cardiff. Aceasta nu este numai ultima etap─â a sezonului, ci ┼či ultima reprezenta┼úie a ma┼činilor WRC în configura┼úia actual─â.

Pag. 5 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole