Sutil şi Buemi - handicap de 5 poziţii la Interlagos

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 25 Oct. 2010

Adrian Sutil şi Sebastien Buemi vor avea un handicap de 5 poziţii pe grila de start la Interlagos (Brazilia), în urma analizării incidentelor care au avut loc săptămâna trecută pe circuitul de la Yeongam.


Germanul Adrian Sutil (Force India) a primit această penalizare pentru coliziunea cu Kamuy Kobayashi, marea surpriză a cursei de la Suzuka, în timp ce Sebastien Buemi (Toro Rosso) a fost implicat într-un incident cu Timo Glock.


În clasamentul general, Adrian Sutil ocupă locul al 10-lea, cu 47 de puncte, la egalitate cu Rubens Barrichelo, iar Sebastian Buemi locul al 16-lea, cu 8 puncte.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 19 Ian. 2011

A început Raliul Monte-Carlo

Prima probă a Raliului Monte-Carlo, cel mai ”vechi” din calendarul competiţional, a început astăzi, la ora locală 10. Aceasta este prima etapă a sezonului 2011 din Intercontinental Rally Challenge. Prima ediţie a Raliului Monte Carlo a avut loc în 1911.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 15 Noi. 2010

Wales Rally GB - victorie Loeb

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Marii Britanii, după o luptă strânsă cu Petter Solberg. Aceasta este victoria cu numărul 62 pentru Loeb, aflat în acelaşi timp la al şaptelea titlu mondial câştigat. Loeb s-a distanţat de Solberg în ultima zi a raliului până la 19.1 secunde.

Pag. 2 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole