Sutil şi Buemi - handicap de 5 poziţii la Interlagos

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 25 Oct. 2010

Adrian Sutil şi Sebastien Buemi vor avea un handicap de 5 poziţii pe grila de start la Interlagos (Brazilia), în urma analizării incidentelor care au avut loc săptămâna trecută pe circuitul de la Yeongam.


Germanul Adrian Sutil (Force India) a primit această penalizare pentru coliziunea cu Kamuy Kobayashi, marea surpriză a cursei de la Suzuka, în timp ce Sebastien Buemi (Toro Rosso) a fost implicat într-un incident cu Timo Glock.


În clasamentul general, Adrian Sutil ocupă locul al 10-lea, cu 47 de puncte, la egalitate cu Rubens Barrichelo, iar Sebastian Buemi locul al 16-lea, cu 8 puncte.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 13 Noi. 2010

Abu Dhabi – Primele două sesiuni de antrenament

Prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi a început pe o pistă udă, ceea ce le-a pus probleme destul de mari piloţilor. Fauzy, Hamilton, Glock, Schumacher, Rosberg, Alguersuari, Petrov, Klien, Vettel şi Massa sunt piloţii care au ieşit de pe traseu la un moment dat.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 12 Noi. 2010

Wales Rally GB – Ultima etapa de WRC din acest sezon

Ultima etapă a celei mai importante competiţii din lumea raliurilor, WRC, se desfăşoară în acest weekend în Marea Britanie, în regiunea Cardiff. Aceasta nu este numai ultima etapă a sezonului, ci şi ultima reprezentaţie a maşinilor WRC în configuraţia actuală.

Pag. 5 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole