Sutil şi Buemi - handicap de 5 poziţii la Interlagos

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 25 Oct. 2010

Adrian Sutil şi Sebastien Buemi vor avea un handicap de 5 poziţii pe grila de start la Interlagos (Brazilia), în urma analizării incidentelor care au avut loc săptămâna trecută pe circuitul de la Yeongam.


Germanul Adrian Sutil (Force India) a primit această penalizare pentru coliziunea cu Kamuy Kobayashi, marea surpriză a cursei de la Suzuka, în timp ce Sebastien Buemi (Toro Rosso) a fost implicat într-un incident cu Timo Glock.


În clasamentul general, Adrian Sutil ocupă locul al 10-lea, cu 47 de puncte, la egalitate cu Rubens Barrichelo, iar Sebastian Buemi locul al 16-lea, cu 8 puncte.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 13 Noi. 2010

Wales Rally GB – PS 5 - PS 11

Probele 5, 6 si 7 ale Raliului Marii Britanii s-au desfăşurat vineri. Chiar daca la sfârşitul probei cu numărul 4 lider era Latvala, Loeb a revenit pe prima poziţie a clasamentului, după trei probe care însumează aproape 65 km, în ciuda condiţiilor meteo, teribile până şi pentru localnici.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 13 Noi. 2010

Abu Dhabi – Ultima sesiune de antrenamente

Sesiunea a treia de antrenamente din Abu Dhabi s-a desfăşurat în condiţii optime, pe o pistă uscată şi cu o temperatură a aerului de 30 de grade. Timpul de referinţă a fost stabilit de Sebastian Vettel.

Pag. 4 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole